Az ősziesre fordult esős időben több közlekedési balesetnél is tűzoltói beavatkozásra volt szükség május 6-án Fejér megyében. Csákvár közelben kamionnal ütközött egy személygépkocsi. Az autóba szorult sofőrt a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül.

0506_csakvar_baleset002.jpg

Egy kanyarban lesodródott az útról és az árokban tetejére borult egy kisáruszállító hétfőn reggel a 61-es főúton, Sáregres közelében. A sárbogárdi hivatásos tűzoltók kerekeire állították és kihúzták az árokból a járművet. A sofőr a balesetben nem sérült meg.

Hármas karambolhoz kérték a megyeszékhely hivatásos tűzoltóinak segítségét hétfőn reggel Székesfehérváron. A Szent Flórián körúton, a Palotai úti körforgalom közelében két személygépkocsi és egy furgon ütközött. Személyi sérülés nem történt. A tűzoltók áramtalanították és félrehúzták a személygépkocsikat.

Kamionnal ütközött egy személyautó hétfőn délután Csákvár és Vértesboglár között. Mindkét jármű az árokban állt meg. A gépkocsi vezetőjét a Fejér megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a székesfehérvári hivatásos és a csákvári önkéntes tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a roncsok közül. A mentők tájékoztatása szerint a sérült sofőrt életveszélyes állapotban szállították kórházba. A nyerges vontató vezetője nem sérült meg a balesetben.

Székesfehérváron áthajtott a járdaszigeten és az Úrhidai úti körforgalom közepén lévő virágágyásban állt meg egy személygépkocsi hétfőn délután. Egy szabadnapos székesfehérvári hivatásos tűzoltó a szolgálatban lévő társai kiérkezése előtt áramtalanította a járművet. Az autó vezetője könnyebben sérült a balesetben.

A kép a Csákvárnál történt baleset műszaki mentésénél készültek, fotó: Katasztrófavédelem



Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy
Fejér megyei katasztrófavédelmi szóvivő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása