Kaptam egy levelet, amiben családtag érdekében kérdeznek a szemétdijjal kapcsolatosan. Bőven 70 fölötti polgár, és megvan győződve, hogy neki márpedig fizetnie kell a hulladék-szállitásáért. Nem tudják igaz-e? Eddig nem kellett, és állitólag mostantól kell? - kérdezik.

 Valószínűleg Bicske Város Önkormányzata és a Zöld Bicske hiányos tájékoztatása és az ebből eredő mende-mondás állapotok, találgatások  miatt merül fel ez a kérdés az emberekben

De olyan szintű káosz jellemzi a polgármesterrel/alpolgármesterrel/ogy. képviselővel irányított Bicskét, hogy tudomásom szerint még az alábbi rendelet módosítása sem szerepel a képviselő-testület napirendjén! Pedig itt van 30 liter/hét.

http://njt.hu/njtonkorm.php?njtcp=eh7eg8ed7dr6eo9dt8ee9em8cj9bx4cd9by4cb7ce2cc5k

Ezt még ikszedik jegyzőnk jegyezte pontosan három éve és azóta is hatályos. Ez a zavar jól illusztrálja az elöljárók elé tárt problémát....   

Olvasónknak azt válaszoltam (saját szakállamra), hogyha a 70 éven felüli családtag egyedül él és kérte, akkor 30 literig az önkormányzat át fogja vállalni a díjat. Ha még nem kérte és szeretné, akkor menjen be az önkormányzathoz ügyfélfogadási időben, ahol az ott dolgozó ügyintézők segíteni fogják - míg végül jókora, pecsétnek látszó pont nem kerül a kijelentő mondat végére.    

Itt az a legnagyobb baj, hogy Zöld Bicske  tájékoztatója megint nincs jól és tiszta erőből kommunikálva, vagy az önkormányzat nem is tud róla. miközben a tutit éppenhogy az önkormányzatnak kellene megmondani.

A zavaros tájékoztatást követően pedig ideje lenne rendes, pontos tájékoztatást adni a lakosság szolgálatában.
Polgármester, alpolgármester, ogy. képviselő hajrá, mindent bele!  

 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása