Október 23-án 17 óra 5 perc körül, Bicske külterületén a 34-es kilométerszelvényben két személygépjármű ütközött össze. Az elsődleges információk alapján a balesetben érintett egyik személygépjármű vezetője a helyszínen életét vesztette.


A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben. Kerülni Bicske belterületén keresztül lehet.

 

(FMRFK Kommunikációs Szolgálat válasza a Bicskei Szó kérdésére)

 

 

Közlekedési baleset (közúti baleset) Bicskénél elterelik a forgalmat.Összeütközött két személygépkocsi az 1-es főúton, Bicske határában. Hárman beszorultak a járművekbe. Őket a műszaki mentést végző bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltók szabadították ki, majd átadták a mentőknek. Az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat elterelik.
Helyszín: Bicske 1

(BM Katasztrófavédemi Főigazgatóságának híre volt az első, amit megkaptunk, mert olvasónk hívta fel a figyelmet arra, hogy három rendőrautó,  több mentő és tűzultó vonul az 1-es vagy az M1-es felé.) 

Az FMRFK Kommunikációs Szolgálatának összefoglalója a közúti tragédiáról, ami térképük szerint a felhajtó közelében történt: 

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset miatt lezárták a 1-es számú főutat Bicske külterületén.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2019. október 23-án 17 óra 5 perc körül, Bicske külterületén a 34-es kilométerszelvényben, ahol két személygépjármű ütközött össze. Az elsődleges információk alapján a balesetben érintett egyik személygépjármű vezetője a helyszínen életét vesztette.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben. Kerülni Bicske belterületén keresztül lehet.

Kérjük az arra közlekedőket, fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek!

  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása