A Bicskei Szó értesülése szerint a Zöld Bicske Nonprofit Kft.-vel szemben hatósági eljárás folyik.  

zblegi_hirek_ma.jpg

(A felvétel szeptember közepén készült, nem mai állapotot tükröz)  

A környezetvédelrni és természetvédelmi hatáskörében eljáró Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatalánál a Zöld Bicske Nonprofit Kft.-vel szemben a bicskei telephelyén folytatott tevékenységével összefüggésben hatósági eljárás zajlik. 

Mint hírünkből ismertté vált, a szabad ég alatt, a puszta anyaföldön tárolt - különböző frakciójú, fajtájú hulladéktömeg száztonnái vártak jobb sorsukra. A cég vezetőjét már menesztették.       

Sajnos a vizsgálat önmagában - természetesen nem feltétlenül vetíti előre a szabálytalanság megállapítását. A Móricz Zsigmond utcában működő bányarakodóval kapcsolatban is minden rendben volt és van egy hatóság szerint legalábbis.

Mint az olvasóink előtt ismert, a Bicske Város Önkormányzatának tulajdonában álló cég telephelyén uralkodó áldatlan állapotokról a Bicskei Szó adott hírt legelőször egy olvasói jelzés alapján. Ezt követően a Hírek.ma közölt döbbenetes drónfelvételt az ott uralkodó állapotokról, majd a Magyar Hang tűzte tollára a Pancho Arénától pár száz méterre fekvő bicskei önkormányzati cég esetét. 

Tervei szerint  az eljárás eredményéről is híven beszámol a Bicskei Szó. 

 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása