Néhány perce nagy csattanással járó ütközést hallottak a környéken élők. Mentő is vonult az Apponyi-Kodály utcák sarkára. Tájékoztatást kértünk, amivel bővítjük majd az olvasónktól kapott hírt. 

Csepely Balázs r. százados, az FMRFK sajtóreferense elsőbbségadás elmulasztásáról valamint három könnyű sérültről adott tájékoztatást. Kérdésünkre válaszolva azt is elmondta, hogy az egyik sérült gyermek.  Kutenics Péter mentőállomásvezető mentőtiszt elmondta, hogy  két bicskei mentőegység szállított kórházba 3 sérültet a helyszinről, Székesfehérvárra. 

Gyors, maradéktalan felépülést! 

"Nem tudom, mi kéne még, hogy az emberek megértsék, hogy a közlekedés egy olyan társasjáték, amiben egymás testi épsége, élete, és az érintettek lelki egészsége a tét" - kommentálta olvasónk az általa láttotakat.

Az önkormányzat tegyen lépéseket e gyakran baleseteket hozó helyszín veszélytelenebbé tétele érdekében.     

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása