125139441_3459510134086652_8765049031676563430_o.jpg

 

A Zöld Bicske önkormányzati cégnél az ügyvezető  és a szintén szépen javadalmazott felügyelő bizottság lecserélve.  

 zoldbicske_logo.jpg

Az új képviseletre jogosult ügyvezető Tölgyesi Balázs Ferenc, biatorbágyi lakos, akit 2011 őszén Tarlós István főpolgármester az FKF Zrt. vezetőjének nevezett ki, de 2012. áprilisában fel is mentette.  
A Zöld Bicske új székhelye a  Szent István út 1-3., ami Fidesz-iroda környéke lehet, de legalábbis annak a saroknak a közelében. Később megtudtuk, hogy Zsidai Ferenc egykori fodrászüzletén vagy a mellette lévő helyiségen meg is jelent a hirdetés és a Bicskei Szó infója szerint az ügyfélszolgálat is itt lesz.   
A felügyelő bizottsági tagok közül az egyik Polgárdi polgármestere.  A ceglédi Fb-tag a Duna-Tisza közi Hulladékgazdálkodási Non-Profit Kft. gazdasági vezetője.  Egy bicskei is maradt Bárányos József személyében, aki testületi-képviselőként kísérhette felelős figyelemmel a Zöld Bicske városi társaság zuhanórepülését, illetve a telephely tavaly őszi állapotát, amiről a helyzetet kíméletlenül bemutató légifelvételek is készültek.  
A Zöld Bicskével (vagy inkább ezután ahelyett) működő Vertikál Zrt. Polgárdi székhelyű társaság, cégcsoporttal.A Zöld  Bicskét a honlapján "partnereként" jegyzi.    
A Zöld Bicske esetét sok bicskei polgár véleménye szerint - nagyon-nagyon finoman szólva - sok magyar forint könnyed átminősülése (ebből sok helyi forint is lehetett) jellemzi. Ilyen rövid életű volt ez az önkormányzati cég....
Persze, ez nem az első volt, de már tanulhattak volna belőle. Ami nem megy, azt nem kell erőltetni.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása