Szeptember 22-én Bicskén megtartják a református óvoda avató ünnepségét. A Mandulaág Református Óvoda a Magyarországi Református Egyház Országos Óvoda Programjának keretében valósulhatott meg.

img_20230920_155954.jpg

Ebben 66 óvoda épülése, bővítése és felújítása valósul meg mintegy 35 milliárd forintból.

Igei köszöntést mond Máté János lelkipásztor. Régi terv volt, ezt tudjuk, sok kitartó munka van elérésében. 

img_20230920_160018.jpg

A mandulaág a Szentírásban a szövetséget, a beteljesített Igét is jelenti. (Mellesleg legszebb mandulafasor Etyek fölött, a BuBa kerékpárút mentén csodálható meg. Mindig szép, de legjobb koratavasszal látni. A mandulaág a legkorábban virágzó fák egyike. "Újszülöttek."  A gyerekneveléssel kapcsolatban Isten igéje azt mutatja meg,  hogy őket is úgy kell nevelni,  ahogy nekik a legjobb. Szeretetben, figyelve, megmutatva "mi fán terem" az emberi szeretet és a tisztelet.)  

A pénteken 16 órakor kezdődő rendezvényen a polgármester és az országgyűlési képviselő is beszédeket mondanak.

Az autóval közlekedők figyelmébe: ha tehetik, kerüljék a 16 óra tájban rendezvények nélkül is rendkívül forgalmas Prohászka utcát.  

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása