Nem is akármilyen vándor! Ő Molnár Péter, aki néhány évvel ezelőtt a 835 km-es El Camino zarándoklatot is megtette. Természetesen erről is beszámolt a bicskeiek blogja, amit a képek miatt is érdemes megnézni. 

- Bodajkról mentünk Szárligetig - mondja Péter -, három nap alatt teljesítettük. Gondoltam küldök neked egy fotót a nemrég telepített padon pihenő megfáradt vándorról. 

- Nagyon köszönöm. Publikus? 

- Szeretnéd megosztani? Ha igen, semmi akadálya. 

- Hányan voltatok?

- Valójában 11 fő vett részt ezen a túrán, én szerveztem. Egy El Caminos Facebook csoportban hírdettem. Ez már a második szervezésem volt. Szuper volt mindkettő.

- Külföldiek voltak?

- Nem. Magyarok. Az ország különböző tájairól.

 

A Bicskei Szó kéri, várja a varázslatos  Vitányvárba túrázóktól a padon ülőkről készült fotókat. Meg fogjuk osztani mindegyiket, kezdve ezennel egy olyan ember fényképével, aki megtette a 835 km-es El Camino-t is, s aki ezúttal Bodajkról, a Bakonyból tartott a Vértesen át Szárligetig társaival.  

 

Gyuszi bácsi elismeréssel tekintene a zarándokra és valódi érdeklődéssel, halkan kérdezné őt a részletekről. Jobb keze támasztaná a bal keze könyökét, mutatóujja az arcánál lenne. Elgondolkodva, hosszan hallgatná a válaszokat, bólogatna és rövideket, lényegeseket kérdezne. Akár ott Vitánynál. Aztán elmondaná nekünk egy túrán, lelkesen és csodálattal, a közben benne felmerülő kérdésekkel együtt.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása