Idén már 4 edzésen túl van csapatunk, a tavalyi évhez hasonlóan január első hetében megkezdtük a tavaszra, és a rájátszás felsőházára való felkészülést.
A bevett módi maradt, heti három alkalommal edzünk, ebből minden második héten egy edzés úszóedzés lesz, megtörve egy kicsit a monoton lépcsőzéseket, zsámolyozásokat, medicinezéseket és futásokat.
Az utolsó mérkőzésen megsérült Klébert Enikő, akinek makacs kézfej-középcsont törése nehezen gyógyul, szakosztályvezetőnk, azonban mindent megtesz saját maga felépüléséért, hogy a csapat javára lehessen tavasztól.
Ha már a csapat szóba került, a személyi változásokról is essen pár szó.
Tavaszra igazolunk kapust, a 17 esztendős Hanafy Mona személyében. Mezőnyjátékos nem érkezik a szezonban, ellenben távozó lesz. Az egyik szem sír, a másik pedig nevet, ugyanis távozik,ha csak ideiglenesen is Pordán Adrienn. Amiért örülhetünk, Adrienn megkezdte az „utánpótlás nevelést”, nyáron édesanyai örömök elé néz, így várhatóan vagy Őri Erika fog irányítani, vagy Szabó Gabriella veszi át a stafétát.

Rehák Zsoltné-edző Bicskei TC:

Egyelőre igyekszem visszaszoktatni a lányokat a rendszeres mozgásra, jövő héten pedig elkezdjük a fizikai terhelést fokozni, mert a tavasz nem lesz könnyű! Több csapat is szeretne edzőmeccset játszani velünk, ami külön kihívást jelent. Törökbálint és Piliscsaba biztosan szerepel a lehetséges edzőpartnerek között, ami azért is jó, mert a megyei bajnokságban szereplő csapatokat eléggé ismerjük, így itt a taktikát is lehet variálni.
Nem titkoljuk, hogy előzni szeretnénk a táblázaton, amire megvan az esély, és jobb pozícióból akarjuk kezdeni a felsőházas szereplést, mint az előző szezonban.

Közel tíz hét áll rendelkezésre számunkra, hogy az edző és az általunk eltervezett tavaszt megkezdve valóra váltsuk a célkitűzéseinket.
Természetesen minden változásról és edzőmérkőzésről tájékoztatást nyernek olvasóink, ha továbbra is velünk tartanak.

Bicskei TC

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása