Tűz Vasztélyon

2010.06.06. 22:45

Családi ház udvarán teljesen kiégett 2 db Ford típusú személygépkocsi, illetve egy nyitott melléképület, valamint használati tárgyak.
A lángok a szomszédos ingatlanon álló 3 m3-es PB gáztartályt veszélyeztették, de a gyors és szakszerű tűzoltói beavatkozásnak köszönhetően nem történt baj. A lakóépület és két másik melléképület is megmenekült.
A házban lakó férfi egy benzines kannát mentett ki a lángokból  hősies bátorsággal még kiérkezésünk előtt, hogy a nagyobb bajt megelőzze. Ő mindkét karján megsérült és másodfokú égési sérüléseket szenvedett. Egyéb személyi sérülés nem történt.

Avartűzre, nádastűzre továbbra sem számítunk, de a tűzvédelmi előírásokat be kell tartani a hasonló esetek megelőzése érdekében.

Győrik Sz.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása