Lányukon vesztek össze

2011.03.28. 21:25


A 28 éves óbarki nő a bicskei MÁV állomáson észrevette tegnap délután lányát, aki apjával és annak rokonaival együtt vonatra várt. Odament hozzá, hogy puszit és zsebpénzt adjon neki, de ezt volt élettársa nem engedte. A 33 éves bicskei férfi és a nő között így szóváltás alakult ki, mely odáig fajult, hogy a fiatalasszony kétszer ököllel megütötte lánya apját, aki erre annak haját kezdte cibálni.

Amikor a nő jelenlegi élettársa – egy 30 éves budapesti férfi – ezt észrevette, egyből a nő segítségére sietett, és a férfit orrba fejelte.

A volt élettárs erre elővett egy gázsprayt, és azzal lefújta támadóit. Ezt követően egy közeli padról felvett egy fadarabot, majd azzal akart nekiesni a párnak. Ezt azonban nekik sikerült elhárítaniuk.



Mint később kiderült, mind a nő, mind a két férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A rendőrök mindegyikükkel szemben csoportos garázdaság elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást.

Gyanúsított kihallgatásuk során mind a hárman elismerték a bűncselekmény elkövetését.



Szabadlábon védekeznek.

FM RFK

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása