A Bicskei Rendőrkapitányság állományába tartozók közül a következő munkáját ismerte el a megye rendőri vezetése.

Kiemelkedő szakmai munkája eredményeként rendőr zászlós lett Máriás Krisztián a Bicskei Rendőrkapitányság járőrvezetője.

Fejér megye rendőrfőkapitánya szakterületén végzett kiváló munkája elismeréséül főmunkatársi címet adományozott Hajdú Szilviának a Bicskei Rendőrkapitányság előadójának.

Pleizer Lajos a Fejér Megyei Közgyűlés alelnöke adta át a Közgyűlés elismerését Katona Tibor hadnagynak, a Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya megbízott vezetőjének.

Április 24. a Rendőrség Napja alkalmából péntek délelőttjén Év Rendőre elismerések kerültek átadásra. Tessely Zoltán polgármester, a város képviselő-testületének döntése alapján adta át az „Év Rendőre” díjat Halász Péter zászlósnak, a Bicskei Rendőrkapitányság, Közrendvédelmi és Közlekedésrendészeti Alosztály járőrének.

FM RFK - bktvweb

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása