Szereti a protokollt

Címkék: tessely

2011.10.19. 19:08

Óriási, Bicske helytörténetében sosem látott fejlesztés - a gimi előtti buszmegálló felavatását viszi véghez a nemzeti ünnepünkre való  városi megemlékezés után személyesen Tessely Zoltán, Bicske Csabdin élő polgármestere, országgyűlési képviselő, a ZSÁMÉRT elnökségi tagja, a Vértes Többcélú Kistérségi Önkormányzati Társulás elnöke, a FIDESZ-MPSZ megyei alelnöke stb.

Sokkal nagyobb dolgokat átadtak már Bicskén protokoll nélkül. Például nagy- és dédszüleink a háború után építették újra a falut.

De a XXI. században "itt az idő", amikor egy buszöblöcskét nemzeti szalag átvágásával adunk át...  

Végül ez a buszöböl tényleg fontos momentum, hiszen első építmények között van, amit a mostani polgármester harmadik hivatali évében önmaga, önállóan építettet meg, úgy, hogy abban nem szorult elődje előkészítő munkálataira.

Gratulálunk. Javasoljuk emléktábla kihelyezését is. Legyen emlékhely, mécsestartókkal.         

  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása