Mint ez minden bicskei ember számára szemmel látható - khm -,  Bicske Csabdin élő polgármestere minden bicskei út, utca, parkoló és városi járda felületének alapos letakarításáról, hótalanításáról gondoskodott jó gazda módjára. Mintha nem is esett volna hó... Kicsit melegebb lenne, azt hinnénk nyár van.  Alig fürdőruhában...

Ezért aztán joggal (?) kéri a főhalljakend városunk hivatalos honlapján ezt:

"Az ingatlantulajdonos kötelessége tisztántartani a lakóingatlanával határos közterületet. Az ingatlan előtti közterületen az útpadkától a zöldfelület, az út melletti árok tisztántartása, fű lekaszálása, kapubejáróban lévő áteresz tisztántartása, járda tisztántartása és télen a síkosság mentesítés a közterülettel határos ingatlantulajdonos kötelessége!"  

Mit szól ehhez a Bicskei Szó olvasója? 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A következőket: 1.: én/mi megtesszük-és Ön, bogármester úr?
2.: Bicske cigányok lakta részén is megteszik, ill. ellenőrzik ezt?

Más, de közterülethez tartozó: miért van ilyen kevés szemetes, kuka az utcákon, pl. a Prohászka utcában?
Lenne mód a szemetelés büntetésének szigorítására? Mert ideje lenne..önnek is erre..
Hogy minden bicskei közterület tiszta, azt nem tudom, de az biztos, hogy több a kelleténél. Pl engem rendkívül dühít, hogy óvodába menet a Battyánynál mindig le kell szállítani a gyereket a szánkóról, mer le van kotorva az út.... :)
süti beállítások módosítása