Részletek....

A Komárom-Budapest Déli Pályaudvar között közlekedő személyvonat mosdójába zárkózott be két bicskei fiatalember, ahonnan a jegyvizsgálók felszólítására sem voltak hajlandók előjönni. A kalauz kulccsal nyitotta ki végül az ajtót. Az egyik fiú rátámadt…

Szerdán este kértek intézkedést Bicske Vasúti állomásra a Komárom-Budapest Déli Pályaudvar között közlekedő személyvonatról. A bejelentés szerint két fiatalember bezárkózott a vonat egyik mosdójába, ahonnan nem voltak hajlandók előjönni. Végül az egyik kalauz kulccsal kinyitotta az ajtót. A fiatalok odabent ittak és cigarettáztak.

Egyikőjüket a kalauz kihúzta a mosdóból, mire társa a kalauzra támadt. A másik fiatal ezt látva megpróbálta szétválasztani a két embert, de ezt meg a másik kalauz próbálta megakadályozni. 

A két 17 éves bicskei fiatalembert a közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt előállították a rendőrkapitányságra, ahol egyikőjüket tanúként hallgatták meg. A dulakodók közül a másik fiút kórházba vitték megfigyelése, ezért gyanúsítottkénti kihallgatására később kerül sor. A személyvonat körülbelül másfél órás kényszer várakozást követően haladt tovább Bicske állomásról.

FM RFK Sajtószolgálat 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása