Tessely Zoltán főfoglalkoztatási jogviszonyban álló polgármester 2012. évi cafetéria juttatása lesz a képviselő-testület március 29-én nyílt ülésének egyik napirendi pontja. Mégse járja, hogy havi 1,3 millió és költségtérítés mellé nincsen cafetéria... 

Mint azt a Bicskei Szó is javasolta, mégis támogatják a Bicskei Napokat - kiváló gondolat a nem is bicskei polgármester részéről odafigyelni egy város bő három évtizedes hagyományaira. Piros pont. 

Egységes Művelődési Központot hoznak létre, ami Bicskén politikusi nyelven annyit jelent, lerombolják, ami eddig jó volt, elveszik régi jó alapintézményeink viszonylagos önállóságát, cserébe viszont az új változatnak egy "szép" nevet adnak: Egységes Művelődési Központ, azt üzenve ezzel, nagyon csúnya dolog volt, hogy eddig nem volt egységes, de innentől az. 

Képzeletbeli utcai jelenet Bicskén: 

"- Hová mész, Pista?

- Á, csak ide az Egységes Művelődési Központba."  

Külön nagyszerű és szinte egyöntetű városfejlesztési bólogatás lesz arra is, hogy a bicskei orvosi ügyelethez további féltucat települést csatolnak megválasztottjaink. Alcsútdoboz, Felcsút, Tabajd, Vál és Vértesacsa települések lakosságát is Bicskei ügyeletes orvos fogja ellátni, vagyis újabb öt település csatolódik az eddig sem kis körzethez.    

    

Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. március 29-én (csütörtökön)  de.: 8 30 órakor tartja soron következő nyílt ülését
Az ülés helye:        Polgármesteri Hivatal I. emeleti tanácskozó terme  Bicske, Kossuth tér 14.
NAPIRENDI JAVASLAT:
1)    Beszámoló a két ülés közötti időszak eseményeiről, a lejárt határidejű
Képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról. (2105. sz. előterjesztés) 
Előadó: Tessely Zoltán                     
               polgármester
2)    1120. sz.    A Képviselő-testület Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló
11/2011. (IV. 1.) önkormányzati rendelet módosítása.
3)    1127. sz.    A Képviselő-testület Szervezeti és Működési Szabályzatának függelékkel történő kiegészítése.
4)    1131. sz.    Polgármesteri Hivatal Ügyrend módosítása, Szervezeti és Működési Szabályzatának jóváhagyása.
5)    1118. sz.     Az önkormányzati tulajdonú, közüzemi vízműből szolgáltatott ivóvízért és a közüzemi csatornamű használatáért fizetendő díjról szóló önkormányzati rendeletek hatályon kívül helyezéséről.
6)    1119. sz.    A talajterhelési díj helyi szabályairól szóló 2/2005. (II. 1.) önkormányzati rendelet felülvizsgálata. 
7)    1121. sz.    „A közterület használati díjának megállapításáról és a szerződés   megkötésével kapcsolatos eljárásról” szóló 21/2008. (X. 30.) önkormányzati rendelet módosítása. 
8)    1126. sz.    A hirdető- és reklámberendezések, valamint hirdetmények elhelyezéséről és szabályzásáról, I. forduló.
9)    1123. sz.    A Fejér Megyei Kormányhivatal törvényességi felhívása alapján a
temetőkről és a temetkezésről szóló 14/2005. (IV. 1.) önkormányzati rendelet felülvizsgálata, valamint a köztemető fenntartáshoz kapcsolódó tulajdonos egyházakkal kötött megállapodás felülvizsgálata. 
10)    525. sz.    Egységes Művelődési Központ létrehozásával kapcsolatos döntések meghozatala. 
11)    928. sz.    A Bicskei TV Közalapítvány 2011. évi támogatásának elszámolása, valamint a 2012. I. negyedévi kötelező kiadásokra támogatási kérelem.
12)    526. sz.    Bicskei Közművelődési és Média Alapítvány Alapító Okiratának elfogadása – egyes bicskei TV-t érintő döntések meghozatala.
13)    513. sz.    Beszámoló Bicske Város közoktatási rendszerének átalakításáról az integrációs folyamatok tükrében.
14)    1125. sz.    Bicske Város Önkormányzata által fenntartott intézmények Alapító Okiratainak módosítása.
15)    509/1. sz.    Alcsútdoboz, Felcsút, Tabajd, Vál és Vértesacsa települések kérelme a Bicskei Központi Orvosi Ügyeleti Ellátó rendszerhez történő csatlakozásról
16)    1122. sz.    Beszámoló a 2011. évi települési hulladékkezelési közszolgáltatásról. 
17)    1130. sz.    Regionális hulladékgazdálkodási együttműködés a Zsámbéki Medence Területfejlesztési Társulás tagönkormányzatai között.
18)    1129. sz.    Együttműködési Megállapodás a Korda Stúdió Társasággal.
19)    930. sz.    Csatlakozás a WWF „Föld órája” akcióhoz.
20)    926. sz.    2012. évi közbeszerzési terv
21)    1132. sz.    Tessely Zoltán főfoglalkoztatási jogviszonyban álló polgármester 2012. évi cafetéria juttatása.
22)    524. sz.    Bodor András és Szabó Gábor tanulók részvételének támogatása a Máltán megrendezésre kerülő Iskolai Mezeifutó Világbajnokságon.
23)    529. sz.    Juhász Csenge és Fridrich Vica tanulók részvételének támogatása a Hódmezővásárhelyen megrendezésre kerülő Országos Diákolimpián.
24)    1117. sz.    „Bicske Város 2012. évi Egészségügyi és Szociális Díja” kitüntetés adományozásához kapcsolódó nyílt levél.
25)    927. sz.    Egészségügyi alapellátás közüzemi díjának felülvizsgálata.
26)    1128. sz.    Az Egyesített Családsegítő és Gondozási Központ – Kapcsolat Központ Bicske, Ady Endre utca 2. sz. alatti épületének átalakítása, kivitelező kiválasztása.
27)    907/1. sz.    Bicske, Kossuth tér 9. alatti bérlakások hasznosítása.
28)    519. sz.    Bicskei Napok programja.
29)    Tájékoztató az átruházott hatáskörben hozott döntésekről.
30)    Képviselői bejelentések.
Bicske, 2012. március 23.                    
Tisztelettel:       Tessely Zoltán  sk.  polgármester 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Már eddig is az volt a divat, hogy ha csak lehetett, inkább telefonon látták el tanáccsal az ügyeletre telefonálókat, illetve azt mondták, menjen oda (jó vicc, epegörccsel, a telepről). Ha kapnak még öt falut, akkor már tényleg nem fog kimenni az orvos az esetek többségéhez, mert annyifelé nem tud szakadni. :(
Viszont vissza hívott,hogy hatásos volt e a telefonos gyógyítás.....ez velem pont megtörtént......
süti beállítások módosítása