Örömmel adja hírül a Bicskei Szó, hogy az április 21-én  szombaton 14 órától elültetni tervezett harminc darab fűzcsemete mind elfogyott a Kisfaludy utcai faiskolában! A területen városgazdák munkatársai készítik elő a területet.  

A fákat segítő magánszemélyek, támogató cégek, jó szándékú intézmények vásárolták meg a parképítést jelentősen segítő Kisfaludy utcai faiskolában, ami szerencsére szinte a Káposztás "sarkán" működik.  

Azért is adjuk hírül mindezt, hogy a parképítő szándékkal bíró civilek, akik még nem rendeltek facsemetét, a szombati akció érdekében már ne menjenek be fát vásárolni, lesz még rá bőven alkalom. Örvendetes, hogy kedd este kiadott hírünk után elfogyott minden fűz. 

A szombaton 14 órakor kezdődő ültetésre nem belépő a facsemete. Elég a Bicskét szépíteni akaró önzetlen szándék. Esetleg ásó, lapát és persze, a család, a gyerekek...

Izing     

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása