Szombatra virradó éjjel egy járdakővel zúzták be Bicskén a Bocskay utcában lévő ékszerbolt ablakát. Az elmúlt két hét alatt nem ez volt az egyetlen betörés az üzlet sérelmére. Ezúttal azonban a visszatérő elkövetőt is elfogták a bicskei rendőrök. Mi több az ellopott bizsuékszereket és karórákat is megtalálták a rend őrei…

Hajnali háromnegyed kettőkor Bicskén a Bocskay utcából érkezett jelzés a rendőrkapitányság ügyeletére arról, hogy ismeretlenek betörték az ékszerüzlet kirakatát. A helyszíni szemle megállapításai szerint a kirakatot egy járdakővel zúzta be a tettes, majd így benyúlva bizsuékszereket és karórákat vitt el. A bicskei rendőrök adatgyűjtést követően azonosították és fogták el a feltételezett elkövetőt. Az intézkedés során előkerültek az eltulajdonított tárgyak. Kihallgatásakor elismerte, hogy megelőzően is ő tört be az üzletbe, sőt egy másik alkalommal is próbálkozott, de akkor nem járt eredménnyel.

Az elfogott férfit bűnügyi őrizetbe vették a bicskei nyomozók. A megindított eljárás mellett a férfi egyéb bűncselekményben való érintettségét is vizsgálja a rendőrség.


Székesfehérvár, 2012. augusztus 6.


R. Szabó Ágnes
FM RFK szóvivő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása