Olvasom Jocó bejegyzését az Fb-n, hogy ő azt hallotta: a bicskei polgármester segítségével létrehozható lenne az uszoda melletti, már meglévő, a Kisfaludy utcához egyik partjával közel  tavacska rendezése, amit a segítők ingyen megcsinálnának és télen korcsolyázásra is alkalmas  lehet.

 Szerintem nagyon jó ötlet – írja Jocó - , kérem, hogy osszátok meg és támogassuk ezt a jó ötletet.

 A Bicske Szíve park és a Város Kemencéje is így jött létre, a bicskeiek összefogásával, mert Bicskén igenis évtizedek óta hagyománya van a jó ügyekért való lakossági összefogásnak.

 A télen korcsolyázásra is alkalmas tavacska és mini víztározó az év minden szakában igényes esztétikai élményt jelenthet, a korcsolyázóknak pedig biztonságos, jól elérhető helyen kínálna vidámkodást a kemény teleken. .

A munkák megkezdésében óriási szerepe lehet Bicske városának és Tessely Zoltán polgármesternek, aki a Bicske Szíve park létrejöttét és Bicske Város kemencéjének megépülését is támogatta munkatársaival együtt – véljük ezt mi, akik a Bicske szíve parkot még tovább akarjuk gazdagítani.    

Másrészt a bicskei kerékpáros ifjakat szolgálta a területen szintén családok erejéből kialakított ugratós pálya. Ők maguk is érdeklődnek, nem kaphatnák-e vissza sportterületüket, ahol ők a maguk részéről rendtartást ígérnek maguk körül.     

 Minden építő ötletet, szándékot, munkát és más támogatást szívesen fogadunk Bicske minden lakójától. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nem újkeletű ötlet, többek véleménye szerint is egy igényesen kialakított tó minden szempontból feldobná a környéket, a korcsolyázás pedig télen is lekötné a szórakozni vágyókat. klérdés, hogy ez mekkora költséggel kivitelezhető, elég-e a lakossági összefogás? a látványterveken a tó körül még járda is látható, bár szerintem egy megfeleő minőségű futópálya még jobb lenne, de ne legyünk telhetetlenek :)
Futópálya az mehetne a park köré, mert az a tó olyan kicsi, hogy ha körbefutod, csak elszédülsz... :o) Persze lehet azt majd alakítani, kell egy kicsit növelni rajta és akkor télen nem lesz tele a rendelő a karambolozó korcsolyázókkal... :o)
Nem mellesleg bicskei polgármester? Ja, hogy nem úgy... ;o)
süti beállítások módosítása