A Bicskei Rendőrkapitányságra is tegnap érkezett bejelentés egy bicskei családi ház nyitott telkén tárolt különböző földműveléshez használatos fémeszközök eltűnésével kapcsolatban.

A lopással az elkövető 80 000 Ft-os kárt okozott a tulajdonosnak. A rendőrök a helyszíni szemlével párhuzamosan adatgyűjtésbe kezdtek. Így jutottak el egy helyi fémtelepre, ahol megtalálták az ellopott tárgyakat. A vételi jegy alapján kiderült, hogy azokat egy 19 éves bicskei férfi adta le. Így a fiatalembert a rendőrök lakásán elfogták, majd előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki a lopással kapcsolatban - mondta el lapunknak Németh - Kész Mónikar. őrnagy FM RFK szóvivő.

A Bicskei Szó olvasói kérésre hozzáteszi, hogy különösen azok a Csokonai utcai kertek vannak kitéve a kerti munkából csakis a szüretet preferáló tolvajoknak, melyek nagyapáink szóhasználatával élve a "vasútpartra rúgnak", vagyis a vasúti árok mellett húzódó ösvényről prímán megközelíthetők hátsó kerítéseik. Lapunk márt hírt adott arról, hogy vannak ott olyan kertek, ahová ebben az augusztusban harmadszor mennek be mindent széttaposó alakok, amit nem tipornak le, az ellopják. Vannak porták ott is, ahol egyedül élő idős, kertjüket hat-hét évtizede szeretettel gondozó bicskei, tisztességben élő  emberek élnek félelemben töltve napjaikat.Mindezeket a tényeket Pálffy Károly főállású alpolgármester figyelmébe ajánljuk, aki közbiztonsági kérdésekben is referál felettesének.      

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása