Jogpont Plusz Hálózat Bicskén

Címkék: jog eu művház

2012.08.30. 14:21

Az Új Széchenyi Terv keretében az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap finanszírozásában jogsegítő hálózat indult Jogpont Plusz néven - közli a www.bicske.hu  
A Jogpont Plusz Hálózat térítésmentesen nyújt jogi segítséget munkavállalóknak, munkáltatóknak, valamint vállalkozóknak a munkaerőpiacra való belépésben, munka-, társadalombiztosítási illetve jogi kérdésekben. Ezeken felül családjogi tanácsokért is bátran fordulhatnak munkatársainkhoz.
Az ország jogrendszerét kiválóan ismerő, gyakorló ügyvédekkel dolgozunk együtt, akikhez bármikor bizalommal fordulhatnak.

A Petőfi Művelődési Központban is igénybe vehető a szolgáltatás minden hónap első hétfőjén 10. 00 és 14.00 között, valamint minden hónap harmadik csütörtökén 14.00 és 18.00 között.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása