A BTC ifjúsági csapatának két tagja között alakult ki verekedéssé fajuló szóváltás. A nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedő fiatal orrcsonttörést  szenvedett.   

A rendőrségi közlemény szerint futballedzést tartottak tegnap este a Bicskei TC pályáján, ahol egy 18 és egy 16 éves fiú szólalkozott össze, a szóváltást tettlegesség követte. A fiatalabb ököllel ütötte arcul idősebb társát. Az esetnek az edző is szemtanúja volt. A helyszínre érkezett a megütött fiatal édesanyja is, aki a rendőrök mellett mentőt hívott. A kórházban megállapították, hogy a megütött fiatal orrcsontja eltörött, így sérülését nyolc napon túl gyógyulónak ítélték. A bántalmazót a helyszínről állították elő a bicskei járőrök a rendőrkapitányság épületébe, ahol törvényes képviselője jelenlétében gyanúsítottként hallgatták ki a vele szemben megindított büntetőeljárásban - közölte a rendőrség szóvivője.

Mint az a Bicskei Szó megtudta, a Bicskei TC fegyelmi bizottsága holnap hirdeti ki a játékosok kizárását, a Fejér megyei MLSZ pedig bevonja a játékosok játékengedélyét erre a bajnoksági évre, vagyis 12/13-ban sehová nem tudnak átigazolni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása