Ma délután szépszámú szimpatizáns és a hazai "B"közép zászlóerdeje és csatakiáltásai verték fel az "alvó város" vasárnap délutáni szendergését hirdetve, hogy ismét meccs van Bicskén a BTC sporttelepén. Ifjúsági csapatunk a kánikulában a szabadegyházi legénység ellen vette fel a harcot. Jónás Szabolcs klasszikus mesterhármasával és Ágoston Márton góljával az ellenfél két góljával szemben,melyet Mányoki és Csurik szerzett 4-2 arányban nyertünk. A 72.-dik percben Peinlich Dávid 1-2 es állásnál büntetöt védett. Ez jó felvezetés volt a felnőtt csapatok meccsére, amire mintegy 400 szurkoló látogatott ki. Jó volt végignézni a szépszámú nézőkkel megtelt sorokon, ahol többször is felharsant a Hajrá Bicske! Az ideges hangulatú mérkőzésen Megyesi nyugtatta meg a szurkolókat a 11-ik percben. Sajnos jött a válasz egy védelmi megingást követően Rapai egyenlített: 1-1. A 27-ik percben Oláh Kálmán beadása lecsúszott a lábáról és meglepte a vendégek kapuvédőjét: a hálóban kötött ki, ezzel  2-1 a BTC javára. Ezután Molnár szerezte csapatunk következő gólját 3-1. Mielőtt azonban megnyugodhattunk volna Kovács betalált Miklós kapujába a 43-ik percben: 3-2 maradt az első félidő eredmény. A szünetben szurkolóink optimistán várták a második játékrészt,mely hideg-zuhannyal felérő jelenettel indult, hiszen Kovács ismét gólt szerzett a 46.-ik percben kiegyenlítve: 3-3.

Csapkodó játék, rengeteg tüske és egy-egy vendégjátékos  néhány alattomos, megtorlatlanul hagyott szabálytalansága borzolta az idegeket kispadon és lelátón egyaránt. A 65-ik percben megadott szabadrúgáskor Megyesi László állt a labda mögé az ellenfél kapujától mintegy 22 méterre. A rövid sarokba csavarta a labdát! 4-3 a BTC javára. "Szép volt Menya! Köszönjük!" - harsant fel a Bicskei B-közép.

A 83-ik percben fájdalmas dolog történt. Miklós Balázs kifutott kapujából és az ellenfél csatára elöl felszedte a labdát, azonban a csatár igen sportszerűtlenül nyújtott lábbal beleszállt kapusunkba, akit a hátralévő időben Megyesi Laci pótolt a kapuban. Kapusunk komoly izom-zúzódásokat szenvedett és három-négy hét kihagyás vár rá a tatabányai kórház orvosai által megállapított szakvélemény alapján. Negatív élmény még a vendégcsapat viselkedésével kapcsolatban, hogy az öltözőt katasztrofális állapotban hagyták ott, szemetüket szerteszét dobálták, az öltöző ajtót és annak kilincsét leköpködték.

Csapatunk a jövő héten Száron pályára, ahol bizakodunk a jó eredmény elérésében.

 

HAJRÁ BICSKE!

 

Márton Imre 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása