Tegnap délután folyamán lopásról érkezett bejelentés Bicske, Bocskai közből. A bejelentő elmondta, hogy látta, amint egy férfi bemászik a Bocskai közben lévő áruház körbekerített udvarára, majd kiad egy nőnek három rekeszt. A jelzést követően így a rendőrök azonnal a bolthoz siettek, ahol elfogták a párost. A 28 éves férfit és a 31 éves nőt előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol mindketten gyanúsítottként lettek kihallgatva a lopás miatt.

A bicskei rendőrök délelőtt Mány, Kossuth közben intézkedtek egy helybéli férfivel szemben. Az ellenőrzés során a személy arcképes hatósági igazolványt nem tudott átadni a járőröknek, illetve semmilyen egyéb okmánnyal hitelt érdemlően igazolni magát nem tudta. Így további intézkedés végett a járőrök a férfit előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra személyazonosságának megállapítása céljából. Miután adatai leellenőrzésre kerültek, és kiderült, hogy körözés nincs ellene érvényben, a férfit szabadon engedték.

Szintén délelőtt a bicskei rendőröket a Bicskei Ápolási Otthon dolgozója értesítette arról, hogy egy női ápoltjuk engedély nélkül eltávozott. A járőrök Bicske, Kossuth téren találtak rá a nőre, akit biztonsági intézkedés keretein belül visszaszállítottak az otthonba.


Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása