Dr. Soltész Attila állatorvost válaszlevelében arról tájékoztatta Tessely Zoltán polgármester, hogy 2013-ban nem lesz ebadó Bicskén.

Nem tudjuk még, hogy Bicske Csabdin élő polgármesterét, aki egyben kutyatulajdonos is (Csabdin például nem is terveztek ebadót), mi késztette erre a bölcs döntésre. Az ebadót a Város- és Vállalkozásfejlesztési Bizottság készítette elő. Anno formabontó dolog történt testületünkben: Tóth Melinda fideszes képviselő ment szembe a passzátszéllel és állt ki a lakosság további megadóztatása ellen és szavazott saját frakciójával szemben józan ésszel, az Állatok védelméről és kíméletről szóló törvény és az ebadó bicskei bevezetése kapcsán. 

Elsősorban a bicskei állatorvos levele, a megnövelt adókkal - pl. dupla építményadóval megterhelt bicskeiek közhangulata és lapunk ebben a témában írott jegyzetei bírhatták jobb belátásra Tessely Zoltánt. A polgármester Soltész Attila állatorvosnak írott válaszlevele alább.     

Izing 

ebcenter_level.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Köszönjük Dr.Soltész Attilának,hogy kiált
mellettünk, kutyatulajdonosok mellett.
köszönet és elismerés mert sokan fogtak össze a jó ügy érdekében,nem mellesleg viszont ebrendészet fejlesztése lenne szükséges....mert a sok sok kóbor kutya esélyt érdemel és bizony magas a számuk sajnos,felelőtlen emberek a volt gazdák...de büntetésük semmi...akkor viszont ne a kutyikat büntessük hanem egy XXI.századi modern szinvonalú és felfogású állatvédelmet,ne utolsók legyünk hanem ELSŐK HOGY JÓ PÉLDÁK LEGYÜNK EGY ORSZÁGBAN ha számit még olyan szó hogy:becsület,emberség,tisztelet,összefogás,lélek,tiszta sziv,lelkiismeret,az élet tisztelete.....vagy mindez eltűnt a semmiben????
Akkor ez ugyanaz a csodálatos polgármester úr akinek most könnyes szemmel siratva szinte szobrot emelnek (nem túl sok)rajongói a facebook ebrendészeti oldalán....mondjuk a rajongókat is csak sajnálni tudom..elfelejtve minden régmúlt...???
süti beállítások módosítása