Bejelentés érkezett a Bicskei Rendőrkapitányságra 2012. november 15-én, miszerint a Bicskei Város Önkormányzatának tulajdonában lévő fasorból engedély nélkül vágják a fát.

A megjelölt helyszínre a járőrök azonnal kiérkeztek, de mikor a fatolvajok meglátták a rendőrautót, elmenekültek a helyszínről. Ezt követően a kollégák a közelben személykutatást hajtottak végre, ami eredményre vezetett, majd a három fiatal férfit elfogták, és a rendőrkapitányságra előállították. Az eltulajdonított fa megkerült, az elkövetőket pedig szabálysértési őrizetbe vették a bicskei rendőrök - olvasható a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében. 

A Bicskei Szó munkatársának arra a kérdésére, hogy konkrétan hol történt a fosztogatás, Kiss Z. Edward r. hadnagy, az FM RFK Sajtószolgálatnak munkatársa így válaszolt:

 -  A Szondi utca végén, a vasúti felüljárónál.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása