Ha kedd akkor Belgium,ha hétvége akkor BTC! Ismét pályán csapataink, felemás szerepléssel. U16 csapatunk Kápolnásnyéken vendégszerepelt a listavezető otthonában.

A csapat helytállt, azonban az ellenfélen kívül még a "játékvezető" sporttárssal is meg kellett volna küzdeni.Kerkuska sporttárs mindent elkövetett,hogy a három pont otthon maradjon, hiszen a tizennyolc éves "sporinak" az öccse is a hazai csapat tagja volt. Kápolnásnyék-BTC 2-0(1-0). a krónikához tartozik, hogy Peinlich Dávid büntetőt hárított és Kihárit kiállították.

Hölgykoszorúnk Ercsi csapatát látogatta meg és megszerezte első pontját a bajnokságban. A hazai csapat a találkozó utolsó percében egyenlített. Góljainkat Miklós Melánia és Váradi Ágnes szerezték.

U19 csapatunk szakmai stábja tovább bővült,hiszen fiataljaink edzéseinek vezénylésébe Erdész Ferenc is segítséget nyújtott illetve Megyesi László is dolgozott a fiúkkal. A munka meghozta gyümölcsét, hiszen csapatunk időnként sziporkázva - klasszis gólokat szerezve magabiztos győzelmet aratott Sárosd fiataljai ellen. Peinlich Dávid itt is védett egy büntetőt,sajnos Jelinek Zoltán pedig egyet elhibázott.BTC-Sárosd5-1 (2-0). Góljainkat Jelinek 2,Jónás 2 és Máté Krisztofer szerezték.

13 órakor Lak Balázs sípjelére várva mintegy 400 szurkoló állta-ülte körbe a játékteret,hogy megtekintse a BTC-Sárosd rangadót. Erdész Ferenc az alábbi kezdőcsapatnak szavazott bizalmat: Miklós-Németh, Gulyás, Lengyel, Vincze-Máté A, Megyesi, Erki, Pozsgai-Molnár, Oláh K.

A mérkőzés nagy iramban kezdődött a kapuk felváltva forogtak veszélyben. A 23' percben Németh elkésett a szerelési kísérlettel a játékvezető a tizenegyespontra mutatott. Majláth lövését Miklós óriási bravúrral védi, de a kipattanó labdára az elalvó védők között Majláth eszmél és a hálónkba lő.1-0 Sárosd javára. Beszorult a vendégcsapat, bicskei helyzetek maradtak ki futószalagon. Megyesi 25 méterről lőtt szabadrúgását Rauf hatalmas bravúrral a felső lécre tolja. A következő percben Erki nem találta el a labdát a kapu előtt. Ezután a találkozó egyik vitatott szituációja következett,amikor Molnár közeli lövése áthaladt teljes terjedelmével a gólvonalon,de sem Lak játékvezető,sem Nagy Károly nem látott okot a beavatkozásra. Az 50' percben Németh buktatta Gált, harsant is bíró sípja. Majláth ezúttal magabiztosan értékesítette a büntetőt. Ismét beszorultak a vendégek.Elkeseredett bicskei rohamokat láthatott a szépszámú közönség.

A 63' percben Erki a hálóba talált,de még mindig hátrányban voltunk.1-2 Sárosd javára.Ezután a játéktéren Lak sporttárs a lelátón néhány vendégszurkoló borzolta a kedélyeket,előbb Vörös Zoltánt takarították el a tizenhatoson belül, majd Erki elől Rottman bokszolta el a labdát az ötösön belül azonban a jogos tizenegyes mindkét esetben elmaradt. A 93' percben aztán minden eldőlt, Gál mintegy méteres lesen kapta a labdát és a tehetetlen Miklós mellett a bicskei kapuba emelt 3-1 a Sárosd javára. A hatalmas iramú, remek színvonalú mérkőzésre kilátogató szurkolok izgalmasnak találták. A két csapat mindent elkövetett, hogy ne unatkozzanak a lelátón helyet foglalok. Sajnos ezen a napon a helyzetek kimaradtak és egy kiváló rutinos,de ugyanakkor lendületes csapat megállt parancsolt a BTC hazai sikersztorijának. Sajnos azt kell mondanom a játékvezetői hármas nem tudott felnőni a két csapat teljesítményéhez, és ezzel jelentősen befolyásolták a találkozó eredményét. Nem lankadunk,mert a jövő hét szombatján Kápolnásnyékre látogatunk azzal a szándékkal,hogy győzelemmel búcsúzzon a CSAPAT a SZURKOLÓITÓL az őszi idény zárásaként. HAJRÁ BICSKE! 

Márton Imre (BTC) 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása