Lemondott a GESZ vezetője

Címkék: városgazda tessely

2013.01.28. 19:42

Értesülésünk szerint lemondott a Bicskei Gazdasági Szervezet igazgatója, Gótzy Kornélia.

Egyes szakmai vélemények szerint a városgazda szervezet anyagi és eszközi lehetőségei között a lehető legjobb teljesítményt nyújtotta vezetése idején. Nevükhöz kötődik a Bicskei Ebrendészet Gyepmesteri Telepe, ami sokak által ismert és segített hely lett önkéntes munkájuknak köszönhetően.   

Bicske város vezetésének további szakmai mélyrepülését bizonyítja egyes vélemények szerint az újabb  tapasztalt munkatárs elveszítése. 

- Kell a hely valakinek? - kérdezte egy olvasónk.  

   

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ha ez a hír tényleg valós,akkor egy nagyon jó munkaerőt vesztet el a polgármesterünk!Azért úgy szépen halkan megsúgom,hogy vannak emberek akiknek a gyomra nem mindent vesz be,inkább lemondanak,vagy kilépnek a munkahelyről!De viszont vannak olyan emberek akik gyomorforgató eszközöktől sem riadnak vissza,ha egy pozíciót kinéztek maguknak!
Én személy szerint szerettem és tiszteltem Kornéliát, nagyon sajnálom,ha tényleg lemondott,vagy le kellett mondania!Ő és a kis csapata sokat tettek a városért,még többet is tettek volna,ha engedték volna nekik!!Továbbá az Ebrendészet Gyepmesteri Telepen gondozták ,ápolták nagy,nagy szeretettel a sok ki dobott kutyát,minden szabadidejüket az állatok megmentésére,gondozására,tisztán tartására,etetésére fordították!Kornélia és a kis csapata,tiszteletet és elismerést érdemel!
Még annyit szeretnék a cikkhez tenni,hogy kérem szépen ha a kacsa nem tud úszni,nem a víz a hülye!
A jegyző után a Kornélia is? Nos "Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja"
azért ez nem akkorra hir.......mint hogy az árak mekkorrát emelkedtek januárban.....
Ugyan miért nem jelent meg a hozzászólásom a témához?Ide tán csak olyan véleményt lehet írni ami magasztalja a Gesz vezetőt?
azért nem, mert ha bárki bűncselekményről szerzett volna tudomást - polgármester, képviselő vagy bárki - akkor bizony kötelessége lenne feljelentést tenni. mert ha nem tesz feljelentést, bűnpártolást követ el. feljelentés nem történt, tehát valószínűsíthető, hogy semmiféle bűncselekmény nincs a horizonton. ez az egész nem több, mint két bicskei jól fizetett pártember háttér-megegyezése arról, hogy különböző hamis hírek terjesztésével kinyírnak valakit, aki biztosan követett el hibákat, kicsiket és nagyokat, de semmiképpen nem ezt érdemelné. azért nem jelenhet meg nálam akármi, mert ennek a kicsinyes játszmának sem akarok segítője lenni. hogy miért pont most történik, az sem véletlen. ebben a megjegyzésedben egyetértünk: "Remélem az utódját nem a pártkatonák sorából választják ki ,mert jó lenne végre valami értő ember a városüzemeltetés élére."
süti beállítások módosítása