Minden második oldalon Tessely fotó

Címkék: tessely

2013.03.20. 13:44

A Bicskei Újság 8 oldalán 4 db Tessely Zoltánt ábrázoló fénykép látható, tehát minden második oldalra jut belőle egy darab. Szerintem ez kevés. Legyen minden oldalon kettő... 

Március 15-én jelenik meg a bicskei polgárok érdekeivel szemben hosszú évekkel ezelőtt megszüntetett Bicskei Élet után.

A kampány előtt egy évvel lett Bicskén újra újság, ahogy a Tessely-féle köztájékoztatási szünet kezdetén meg is jósoltuk. Tesselynek "köszönhetően" 1990 óta először nem volt városi lapja Bicskének....

Bicske város ünnepségének hirdetménye apró betűs kis hirdetésben a hátsó oldalon. Március 15-én megjelenő I. évfolyam 1. számú újság esetén a március 15-i meghívót minden magára valamit is adó "főszerkesztő" a  címlapra szerkeszti. Alap. 

Erre a nemzeti színű meghívó helyett két Tessely-fotó a címlapon?!

Egy a fölső sarokba, egy az alsóba - hogy ne tűnjön már soknak - gondolta tán a "főszerkesztő" - hogy meglegyen a kritikus távolság a két fotó között?!  Fönn Zoltán mellkép, lenn padon pózol. A címlapon. 

Mi ez kérem március 15-én, Bicskén?! Ahol gróf Batthyány Kázmér (1807, Pozsony - 1854, Párizs) egykori kastélya áll, aki éppen a 1848/49-es forradalom és szabadságharc idején külügyminiszter volt?   

 A Bicskenyitogató rovatban csakis izzadságszagú mellébeszélést találunk három igen ciki témában.  Javasolt rovatcím: Vaker. Innen például hiányolom, ki hívott rendőrt az önkéntes, tisztességes, becsületes bicskei parképítőkre? 

600 ezer havonta ezért a lapért?  Minden lapjáért 75 ezer? 

És még lenne mit mondanunk a bicskeinek mondott felcsúti lapról, de valójában szót sem érdemel. 

A Bicskei Élet lokálpatrióták önkéntes értelmiségiek közössége által szerkesztett lap - volt. Az legalább pl. hozta a korabeli testületek minden határozatát.         

Valószínűleg azért van szükség Tessely fotódömpingre, mert

1. Bicske polgármestere nem bicskei

2. ritkán közlekedik gyalogosan, nehogy ne ismerjék föl

3. ritkán szólal fel a parlamentben

4.  haza sem gyalogszerrel megy, mert túl messze lenne Bicske közigazgatási határain túli otthona.

Tehát az emberek nem látják őt eleget... 

Ezért aztán fotó kellett róla, nyolc oldalon mindjárt négy. 

A Felcsúton szerkesztett "Bicskei" Újságnak nevezett pártlap ezt is megoldotta...

EZ A FELCSÚT, FŐ UTCAI "SZERKESZTŐSÉGGEL" BÍRÓ LAP MAGYARORSZÁG EGYETLEN OLYAN MÁRCIUS 15-ÉN MEGJELENT LAPJA, AMINEK EGY DEKA NEMZETI SZÍN VAGY MÁS 48-AS JELKÉP NINCS A CÍMLAPJÁN A NEMZETI ÜNNEPEN... 

"GRATULÁLOK!" 

 

 Izing Antal 

petőfi.jpg

                                     Jobb, ha nem látod...

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ejnye,bejnye,kedves Antal,hát miért tetszik ezen csodálkozni?Végül is ki a tulajdonosa a lapnak?Igen ,jól tetszett gondolni!De azért csodálkozom,hogy a polgármester úr,egy ilyen igénytelen,semmitmondó lapban engedte a fotóját közreadni.
Ahogy írod, Toncsi..ahogy írod..
Csak annyit még a Bicskanyitogatóhoz: a Pálffy úr által tk.-ra rakott autó teljes piaci értékét fizette a casco? Az önrészt ki fizette?
Az iPade-okat azért vették, mert elvárják, h otthon is folytatni tudják a munkát? Micsoda fogalmazás.. Eszerint nem elvárják, h otthon is folytassák, csak tudják folytatni, ha akarják (valószínű..)

Inkább utakat és járdákat kellene felújítani, ill. építeni.
Undorító ez a cikk úgy ahogy van. Nem értem miért kell ezt. Eddig azon nyavajogtak, hogy nincs Bicskének újsága. Most, hogy van, gyerünk, szidjuk, ezaz! ... Ez az egész oldal Tessely polgármester ellen van, ezt mindenki látja. Csak az a baj vele, hogy sokan nem ezen a véleményen vannak. Esetleg meg kéne változtatni az oldal címét, izingantaljólmegmondja.blog.hu-ra...
A betűket nem ismeritek,hogy csak a fényképeket számolgatjátok :)
@csakegyfiatal: esetleg a te nevedet kellene megváltoztatni csakegyfiataldemokratára, a tisztánlátás végett; jó lenne, ha te is tisztábban látnál, és nem a vak hit vonna fátyolt a szemedre

@*0#0000#: olyan semmitmondóak e lapban a betűk; talán ezt vette észre Őtesselysége is, és utasította a főszerkesztőt, hogy tegyenek be minél több képet - azon legalább lehet csodálkozni :)
Miért,, van Bicskének újsága? Valami zavaros hátterű Pesti strómann cégnek van újsága, akik Felcsúton megírják hogy a Csabdi polgármester szerint mik a sikertörténetek Bicskén.. Ez a világ vicce :))

Ez az egész újság a közelgő választások miatt van, ezt mindenki látja..
Tehát ha közlöm a tényeket, akkor demokrata vagyok máris... Mindenki látja, hogy ez az oldal nem elsősorban a bicskeiekért van, hanem POLGÁRMESTER ÚR ellen.
Kedves csakegyfiatal!Az előző hozzászólásom folytatása /véletlenül elküldtem / te azt veted a szerkesztő Ízing Antal szemére,hogy a megjelent cikk az polgármester ellenes.Nem tudom,hogy te hol élsz,hány éves vagy de,ha nem tudsz megkülönböztetni egy őszinte cikket egy polgármester ellenes cikktől,akkor nagyon sajnállak! A városunkban is az folyik kicsiben,mint az országban nagyban,ködösítés,félrevezetések önmagunk fényezése,a másik hibáztatása.Nem beszélünk a problémákról,a hiányosságokról,a bajokról,a hibákról,csak becsapjuk az embereket,félrevezetjük,félre tájékoztatjuk,fényezzük önmagunkat.Ha valaki őszintén,mint a mi esetünkben Ízing Antal tette a cikkében,akkor azt rögtön támadjuk.Ha a cikket elolvasod és az újságot áttanulmányozod,akkor nem hiszem el,hogy a leírtakat komolyan gondoltad.Őszintén meg kell mondani,hogy a Bicske újság egy hitvány,semmitmondó,tartalmilag üres újság,amelyben semmi olyan hír nem szerepel ami bennünket lakosokat érdekelne.Nem tudom,hogy tisztában vagy e vele,de az újságírást és a lapszerkesztést tanulni kell.Erről a lapról lerí,hogy hozzá nem értő emberek készítették.Mi a város lakói tudjuk,hogy a polgármester úr abszolút nem viseli a város gondjait a szívén,mivel nem Bicske lakosa.A megválasztása előtt ugyan úgy mint a képviselő urak,fűt,fát ígért a lakosságnak,ha őt választjuk meg polgármesternek és országgyűlési képviselőnek.Egy polgármesternek fel kéne venni a lakossággal a kapcsolatot,hogy tudja milyen gondokkal,problémákkal küzdenek.A polgármester úrnak ez esze ágában sincs,ő neki a legfontosabb dolga az országunk házában,hogy a a kapcsolatait ápolja..Ő neki ez a polgármesteri megválasztás csak ugródeszka volt ,mert ő csak feljebb akart kerülni és ezt másképp nem tudta volna elérni.Egy igazi polgármester az le száll a por népe közé,és a szívén viseli a lakosság problémáit,segít rajtuk és szívvel lélekkel azon van,hogy a városnak mimnél jobb legyen.Kedves csakegyfiatal, Bicskén nagyon jó szemorvosok vannak,fordulj hozzájuk bizalommal ,mer ők biztos vagyok benne,hogy a szemedet elhomályosító ködöt eltávolítják,és akkor tisztábban fogsz látni.De amint az írásodból kiderül,te egy elvakult rajongó vagy,nem veszed,vagy nem akarod az őszinteséget elfogadni.Ízing Antalt én nem ismerem személyesen,de mindig örömmel olvasom a megjelent írásait,mert ebben a faramuci hazug világban, legalább az ő írásai,a problémák meglátása és közlése őszinte. Lemeri írni őszintén a problémákat,nem ködösít úgy mint az ország és városunk nagyjai. Ennyi kedve csakegyfiatal!
@csakegyfiatal: Ki mindenki látja? A mindenki látja szó fordulatot akkor használja valaki ha egyedül van a véleményével és így akar többnek látszani..

A Gimnázium megmentése összefogással ez a honalp foglalkozott egyedül hónapokon át vagy az albérletet kereső sok gyerekes apukával vagy karácsony előtt a hajléktalanokkal mikor élelmet gyűjtöttek neki... Hogy csak így fejből vissza emlékezzek hirtelen. biztos a Békemeneten vitted a Felcsút táblát akkor, azért nem volt időd olvasgatni :))
Köszönöm a szép gondolatokat, amiket nekem szántak. Én is szoktam olvasni ezt az oldalt, nekem is vannak olyan cikkek amik tetszenek és nem vagyok Tessely úr elvakult rajongója. Ha Izing Antal leírja, amit gondol, ahogyan ő látja a dolgokat, akkor én is leírhatom szerintem egy kommentben, hogy én hogyan látom a helyzetet. Nem vagyok senkinek az elvakult rajongója. De már kezd elegem lenni abból, hogy itt MINDEN MINDEN rossz Tessely hibája. Valahova betörtek, Tessely HIBÁS. Ellopják, rongálják a kukát, padot kerítést, Tessely, Tessely, Tessely.. Gondolom az is a polgármester úr hibája volt, hogy hétvégén esett a hó. Ja és mikor lépünk már tovább ezen a tényen, hogy NEM BICSKEI LAKOS.
Kedves csakegyfiatal! Én, és gondolom nem vagyok ezzel egyedül,azért olvasom az újságot mert érdekelnek a hírek az aktuális témák erről,arról!Engem érdekelnének a város gondjai,bajai,az embereket foglalkoztató gondolatok,témák ,a városunk pénzügyei,a polgármester úr tervei városunkkal kapcsolatban.A városunkban az utak,járdák állapotának javításáról szóló tervek,beruházások,felújítások tervei,és az erre fordítandó pénzösszegek.Érdekelne továbbá,hogy miért helyezték el a lapnak a szerkesztőségét Felcsútra,miét egy pesti cég a tulajdonosa a lapnak,miért hozzá nem értő emberek írják,szerkesztik a lapot?Miért kerül havonta olyan nagyon magas összegbe ennek a silány,semmitmondó lapnak a szerkesztése, megjelentetése.Igen kedves csakegyfiatal, egy városnak a lapjában valahogy ilyen témákat kéne megjelentetni.Akárhonnét nézem a régi Bicske újság és a most a választások előtt megjelentetett újság közt, ég és a föld a különbség a régi újság javára.Senki nincs a polgármester úr ellen,de joggal várnánk el, mi a város lakói ,akinek a beosztását és az országgyűlési képviselőségét köszönheti,hogy szívvel,lélekkel a város érdekeit szolgálja.Jó munkát csak úgy lehet végezni,ha szívvel,lélekkel és nagy hozzáértéssel csináljuk!A polgármester úrnak és a dolgozóinak mindent meg kéne tenni a városért,le kéne ereszkedni közénk e por nép közé,és nem szabadna elfelejteni,hogy nekünk a választó polgároknak köszönheti mindazt, amit elért.Ha mi nem szavaztunk volna rá,akkor ő most nem lenne polgármester!Mi meg előlegeztük neki a bizalmat,ezért én úgy gondolom,hogy joggal várom,várjuk el,hogy szívén viselje a városunk sorsát,alakulását,fejlődését,és ezekről a lakosságot őszintén tájékoztassa!
kedves fiatal demokrata, köszi, hogy olvasol bennünket, igazán megtisztelsz, de hamis, amit mondasz, mert sosem okoltuk olyasmiért Tessely Munkahelyteremtő Zoltánt, ami ne az ő hatásköre lett volna. Azon pedig, hogy Bicske polgármestere nem Bicskén él, egy lokálpatrióta csakis akkor tud túllépni, ha az elöljáró extrán bizonyítja kiválóságát. Ez nem történt meg, és a bicske.info hagyott időt a különben kiváló általános iskolai tanárnak... Azt láttuk, hogy becstelenül kidobja állásából a független polgármester-jelöltet, akit alig tudott legyőzni, láttuk, hogy gyalázza elődje emlékét, láttuk, hogy a bentlakásos idősek otthonát szünteti meg, láttuk, ahogy szaklmebereket bocsát el, látjuk, hogy a 6. jegyző sincs idejében kiállítva, látjuk a hagyományosan autonóm bicskei intézmények összevonását és még sorolhatnánk allűrjeit... Megértjük, ha barátai, elkötelezettjei, jó ismerősei másképpen látják ezt... De mi azt a tényt, hogy nem bicskei polgármestert kommendált a bicskei fidesz, mi nem fogjuk elfeledni. Megértjük, ha párttagok másképpen látják. Mi csakis Bicske tájékoztatásáért, a hazudozás ellen dolgozunk. A bicskei Fidesz legnagyobb butasága volt Tessely Zoltánnak még a jelölése is... Ez a véleményünk. Végignézzük egy egész várossal azt, hogyan pazarolja el Bicske közösségi erejét, hogyan szabadul meg valódi szakértelemtől, ahelyett, hogy egy jó csapat összehozására törekedett volna. Az a véleményünk, hogy Tessely Zoltán és hozzá nem értő barátai Bicske városvezetésében csakis a saját érdekeikért dolgoznak és ők még azt is elvárnák a városlakóktól, hogy tömjénezzük őket reggeltől estig, estétől reggelig Hát nem. Mondjunk, amit látunk, hallunk, amire több ezer olvasónk hívja fel figyelmünket, egyszerűen élünk a véleményszabadsággal, ameddig csak lehet. És bizony, nagyon kérlek vedd észre, imádjuk a jó híreket, örömmel tesszük közzé, ha megszerezzük, ha máshol olvassuk.
@csakegyfiatal: Tényleg hol is volt a polgármester úr mikor Bicskén is nagy káosz uralkodott? Hol volt a polgármester úr télen,intézkedett-e,hogy az utak járhatók legyenek?Nyílt leveleket írtunk neki az utak állapotáról,a füle botját sem mozgatta.Kedves csakegyfiatal nem veszed észre,hogy ugyan az folyik itt a városban kicsiben mint az országban,nagyban.Aki ellenfél,aki jobb nálam azt eltiprom,aki ellent mond nekem azt kirúgom,vagy úgy viselkedek vele,hogy inkább elmegy és még azt is elfelejti,hogy az országban van egy Bicske nevű kisváros?Mióta is polgármester, a polgármester úr kedves csakegyfiatal?Mióta ő ezt a titulust viseli egy jó és dicsérendő intézkedése volt,amit nagyon szépen meg is köszönünk neki.Az egészségházon kívül milyen nagyobb beruházást,fejlődést,javulást vettél észre?A Kossuth utca útjának átaszfaltozása nem az ő műve,azt egy tartozás fejében csinálták meg neki.Légyszi regéljél valamit,hadd legyünk okosabbak?Köszönöm.
süti beállítások módosítása