Érdeklődés Bicske után

Címkék: menekülttábor

2013.03.22. 14:42

Ezt az olvasói levelet eljuttatjuk a Bicskei Menekülteket Befogadó Állomás igazgatójának.

Tisztelt Bicskei Szó!

A nevem Csányi Timea és egy angol nyelvű, muszlimoknak és nem muszlimoknak egyaránt szóló internetes weboldalnak dolgozom jelenleg, amit az alábbi linken meg is tekinthet: http://www.onislam.net/english/

A segitségét szeretném kérni a következő humanitárius projektemben, amiben a Bicskei Menekülttábor lakóiról szeretnénk irni, mivel tudtommal számos palesztin, sziriai, afgán és iraki menekültet segitenek. Jó magam is ismertem a budapesti mecsetből néhányat, de a kapcsolatot sajnos nem tartjuk.
Az oldal szerkesztősége és egyúttal én is, Egyiptoman, pontosabban Kairóban található igy az interneten és az ismerettségi köröm által próbálom gyűjteni az információkat. Az oldal egyébként nagyon népszerű főleg Muszlimok körében és a fő célom, hogy felhivjam kis országunkra a figyelmet.

Abban szeretném a segitségét kérni, hogy tudna- e nekem a táborról mesélni, illetve ha nem ön, akkor tudna-e esetleg egy közvetlen e-mail cimet vagy az illető Facebook elérhetőségét megadni, hogy többek között az alábbiakról kérdezzem: mióta létezik a tábor, ki tartja fent, honnan érkeznek a menekültek, hányan vannak, milyen tevékenységek folynak...stb.

Ha úgy egyszerűbb, megadhatom a Facebook elérhetőségem és a chaten megvitathatjuk a kérdéseket, amennyiben könnyebb önnek vagy a tábor illetékesének.

Illetve szeretnénk a cikkhez néhány fotót is a táborról, az interneten nem találtam túl sok informáciot és a képek szerzői joga miatt is mindenképpen szeretném valaki illetékessel felvenni a közvetlen kapcsolatot.

Előre is nagyon köszönöm a segitségét, nagyon sokat jelentene.

Várom mielőbbi válaszát!

Tisztelettel,
Csányi Timea

Közösségi Média Asszisztens, OnIslam 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása