vandalizmus.jpg

A keddi vandál rongálás után Széplaki Árpád a BTC elnöke és Márton Imre a BTC labdarúgó szakosztályvezetője pályabejárást tartott.

A bejárás során az alábbi hiányosságokra derült fény:

A lelátó korlátja közel 20 méter hosszan megrongálva. Gyűjtötték a vasat, még a pályahenger fém vontatószerkezetét is eltulajdonították.

A rúgópalánk fém tartószerkezetét letörték és elvitték. A tolvajok a TV közvetítő állványának a bontásához is hozzá láttak, azt megrongálták.

A szemközti fém reklámtáblákat több helyen megbontották és a sporttelep hangosításának kábelezését is eltulajdonították.

Az amúgy is eléggé viharvert lelátó padjainak deszka elemeit több helyen feltépkedték, az edzőkapu vasszerkezetét megrongálták.

Az épülő műfüves pálya mögötti kerítés kb. 80 méter hosszan, hat db 60*40 mm-es, 6 méter hosszú zártszelvény oszlopot kitörték és kerítés dróthálójával együtt elvitték.

Pályabejárás folyamán ezeket a hiányosságokat tárták fel a klub vezetői, a 03.19-én végül megzavart vandál támadás nyomán.

Széplaki tájékoztatta Tessely Zoltán polgármestert a sajnálatos eseményekről és egy térfigyelő kamera felállításával, fokozott rendőri jelenléttel próbálják megvédeni a sporttelepünket.

A klubelnök már nem először kénytelen feljelentést tenni ismeretlen tettes ellen.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vajon kik gyűjtik a vasat..?
süti beállítások módosítása