Zsúfolt hét előtt a BTC

Címkék: btc

2013.04.09. 20:20

Zsúfolt hét vár a BTC labdarúgó csapataira.

Valamennyi korosztály pályára lép a hétvégén.Kezdjük legnagyobb reménységeinkkel, a legkisebbekkel: az U7,U9,U11 csapataink a Puskás Akadémián szerepelnek a regionális Bozsik program keretein belül szombat délelőtt.
U13 csapatunk pénteken 16 órától Mányon ,míg vasárnap 10 órától Válon vendégszerepel. Ágoston mester számíthat két U12-es válogatott játékosára Karkó Bálintra és Huszárovics Márkra is.
U16 csapatunk szombat délelőtt Velencére látogat a válogatott játékosaink szintén Klopfer Endre rendelkezésére
állnak.
Sándor László lányai, a BTC szebbik alakulata szombaton hazai pályán fogadja Nádasdladány szebbik gárdáját. Mindenkit szeretettel várnak a BTC hölgycsapatának tagjai.
Vasárnap fél háromkor Földes Gábor U19 csapata lép pályára Iváncsa hasonló korú alakulata ellen.
A mérkőzés után felnőttcsapatunk lép pályára a forduló rangadóján és próbál meglepetést és örömet szerezni
szurkolóinknak.
Szeretném elmondani,hogy a BTC rendezésében Erdész Ferenc szervezésével kispályás bajnokság lebonyolítását szeretnék a műfüves pályán.Jelentkezni a bajnokságra Erdész Ferencnél lehet.
A héten szakosztályunk megkezdi létesítményünk technikai eszközeinek felújítását.Ezen munkálatokban helyi vállalkozók ajánlották fel segítségüket klubunk részére.
Bajnoki rendezvényeinkre minden kedves szurkolónkat szeretettel várunk.

HAJRÁ BICSKEI TC!

Márton Imre

BTC szakosztályvezető 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása