A Bicskei Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat M. Imre és M. László bicskei lakosok ellen lopás vétség elkövetése miatt. 

paNZIo.jpg


Lakossági bejelentésre indult meg a nyomozás, miszerint 2013. április 14-én a kora délutáni órákban két gyanús alakot láttak a Bicske, Bocskai utcában lévő áruház kerítésén átmászni. A rendőrök ezen információval összefüggésben megállapították, hogy a közelben lévő panzióban betörés történt és onnan különböző szaniter felszereléseket és rézcsöveket tulajdonítottak el az ismeretlen elkövetők, és az ingatlanban mindent összetörtek, amit nem tudtak elvinni. A lopási és rongálási kár is több százezres nagyságú lett.

panzio2.jpg

A nyomozók gyors és szakszerű munkájának köszönhetően az elkövetőket három napon belül beazonosították, majd elfogták. Az elfogás napján újabb információkat szereztek be a rendőrök azzal kapcsolatban, hogy a betörőpáros egyik tagja, –eddig ismereten társával- aznap reggel a laktanyából szintén fémtárgyakat tulajdonított el. A honvédségi ingatlanról több tucat csatornarácsot vittek el, hogy azokat vashulladékként értékesítsék.

panzio3.jpg

A bűncselekményekkel kapcsolatban a detektívek gyanúsítottként hallgatták ki a két személyt és bűnügyi őrizetbe vették őket 2013. április 17-én. M. László előzetes letartóztatását 2013. április 20-án a Bicskei Járásbíróság elrendelte, M. Imre a büntetőeljárásban szabadlábon védekezhet. A két személy ellen más, hasonló jellegű bűncselekmények elkövetése miatt több büntetőeljárás van folyamatban.

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sose fogom megérteni, miért engedik az ilyeneknek, hogy szabadlábon védekezzenek. Tán azt hiszik, zavartatja magát amiatt, hogy eljárás folyik ellene? egy frászt! Az eljárás alatt is nyugodtan lopja majd a csatornafedeleket és mindent, ami vasból van és nincs lebetonozva, segítőtársat pedig talál magának, vannak elegen a szakmában. :(
süti beállítások módosítása