Mint már azt a Bicske Szó az FM RFK közleménye alapján hírül adta, a Szent István utcából betörésről tett bejelentést a rendőrségre egy helyi lakos 2013. június 29-én. A közlemény szerint visszatartott egy férfit.  

Arra voltunk kíváncsiak, vajon hogyan sikerült visszatartania a helytálló gazdának a hívatlan betolakodót. Hivatalos forrásból megtudtuk, hogy a tulajdonos vásárolni ment a közeli boltba, s mire visszatért pár perc múlva, meglátta az ügyködő tolvajt. Mindketten földre kerültek, ám a BICSKE, FŐUTCAI ház udvarán az erősebb gazda került felülre.

Testsúlyával és karjainak erejével tartotta vissza a betörőt és rendőrt hívott.  

  Az intézkedő járőrök a helyszínen megállapították, hogy az ingatlan tulajdonosa a helyszínen visszatart egy férfit, aki a házába jogtalanul behatolt. A betörő azzal a céllal ment be a házba, hogy egy kerékpárt eltulajdonítson. Az egyenruhások D. P. Pált előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók, majd bűnügyi őrizetbe vették - írja az FMRFK.

Kiss Z. Edward r. hadnagy lapunknak elmondta: a Bicskei Rendőrkapitányság kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása