S.O.S.

Címkék: jegyző tessely

2013.09.04. 13:35

Tessely Zoltán, Bicske polgármestere valamint Bicske város jegyzője három hónapja nem válaszoltak a mind vagyonukban, mind egészségükben önhibájukon kívül veszélyeztetett bicskei polgárok segítséget kérő, június 3-án ajánlottan postázott  levelére.    

Nemhogy levélben nem válaszoltak, de nem is hívták fel őket telefonon, nem is küldtek ki hozzájuk a városházáról senkit és nem is hívták őket például városházi megbeszélésre.

Korábbi, máig minden betűjében helytálló, ezúttal is bicskei emberek érdekeit képviselő  írásunk  a Kölcsey utcai állapotokról, ahol az ott élők tulajdonuk élvezetéhez való joga jelentősen sérül. 

Arra kérjük Tessely Zoltánt, tekintsen e levél tartalmára kiérdemesült közszolgaként úgy, mint olyan problémára, aminek megoldását haladéktalanul meg kell kezdeni. 

 

 

Izing 

 

kölcsey tz1jó1.jpg

 

kölcsey tz222.jpg

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása