Bicskei kempósok Monoron

Címkék: sport kempo dhkse

2014.02.05. 21:35

dhksej_1391632426.jpg_960x720

A magyar  Shorinji Toraken ryu és a Kurayfat Kempo szövetség égisze alatt a 2013-as évben több fordulós versenyeken lehetett  pontokat gyüjteni a Magyar Bajnoki címek elnyerésére. A DHKSE lelkiismeretesen és kitartóan járta meg versenyről versenyre a lépcsőket és küzdött a címekért a szoros pontversenyben. Küzdelmeinknek 2014. január 31-én lett meg a kézzel fogható eredménye mikor klubbunk hat versenyző érintettségével részt vett a magyar bajnokoknak rendezett díjátadó ünnepségen és díszvacsorán.

A helyszín Monoron egy helyi étteremben volt. Kis csapatunkat a versenyzők felkészítői kíséték el, mesterünk Metzger Antal mellett Piros Béla és Rácz Richárd sempai-ok.

A kupák átadása előtt Mesterünknek egy kis ajándékkal készültek az Alcsútdoboz Kupa rendezése és az egész évben végzett munkája elismerése képp.

A köszöntő beszédben  elhangzott, hogy összesen körülbelül 400 főt érintett a pontverseny és ebből a 10% került díjazásra.

Ahogy halad előre a kupák kiosztása úgy gyűlt a DHKSE asztalán a kupák mennyisége. A díjkiosztást egy pazar vacsora követte, majd kötetlen beszélgetés a meghívottak között. Mindent összevetve egy nagyszerű estét tudhatunk magunk mögött ahol meg-ünnepelük a harcművészetek képviselőit és kölcsönösen örülhettünk egymás sikereinek.

Ezen az estén ismét megtapasztalhattuk a közösségi erőt ami az apró vágyakból és lépésekből varázsol valami felejthetelent és felemelőt.

 

Versenyzőink és erdeményeik:

 

Fülöp KrisztiánChikare Kurabe I. helyezett,  Kata formagyakorlat I. helyezet

Kristek SzabolcsChikare kurabe III. helyezett

Orbán EszterChikare Kurabe I. helyezett, Kata formagyakorlat I. helyezet

Orbán KataChikare Kurabe I. helyezett, Kata formagyakorlat I. helyezet

Piros PatrikChikare Kurabe felnőtt és junior kategóriában is I. helyezett,

Kata formagyakorlat II. helyezet

Tuska ÉvaChikare kurabe II. helyezett

 

Ezúton kívánunk versenyzőinknek további sikeres szerepléseket, hisz a 2014. évi Kempo Világbajnokságon is képviseltetjük egyesületünket. Mesterünknek és tanítóinknak pedig kívánunk kitartást és türelmet a felkészítéshez, és köszönjük az eddigi áldozatos munkájukat.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása