Arra a tegnapi kérdésünkre, hogy a külföldi elkövető melyik országból való és lakója-e a bicskei Befogadó Állomásnak vagy lakott-e ott valaha is, az FMRFK Sajtószolgálatának válasza szerint nincs lehetőségük válaszolni.  Azt a kérdést is föltettük, hogy a zsákmányából a Kossuth térig vezető úton és a Kossuth téren is találtak a bicskei rendőrök nyomravezető tárgyakat és tudni szeretnénk azt is, hogy valóban a postahivatal biztonsági felvételeit tudják felhasználni egyik bizonyítékként?

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság  Sajtószolgálata szerint: 

"A közleményben foglaltakon túl további információk kiadására nincs lehetőségünk. Az ügyben egyébként gyorsított eljárásban bíróság elé állításra kerül sor, így ezzel kapcsolatosan újabb közleményt
adunk ki még a mai napon." 

A közlemény időközben megérkezett: 

"A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya két nap alatt befejezte a nyomozást a külföldi férfivel szemben, aki tegnapelőtt Bicskén egy áruház ablakát betörte majd két gépkocsiból is lopni akart.
Mint arról korábban beszámoltunk, a Bicskei Rendőrkapitányságra 2014. február 25-én hajnalban érkezett bejelentés, mely szerint Bicskén a Bocskai utcában lévő egyik áruház ablakát valaki betörte és onnan ruhákat és egy pénztárgépet lopott el. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a lopást egy külföldi állampolgár követte el, aki ezen kívül két, a közeli parkolóban álló gépkocsi ablakát is betörte. A férfi az autókat átkutatta, de azokból nem vitt el semmit sem. A tolvajt az egyenruhások elfogták és előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás bűntett, valamint lopás vétség kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették

A férfi ellen folytatott nyomozást a Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya két nap alatt befejezte és az ügyben bíróság elé állítást kezdeményezett, így már a mai napon ítélet született."

Azt pedig hamarosan közölni fogjuk, milyen ítélet született. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása