A testvérpárt és egyikük élettársát eddig nyolc Bicskén és környékén elkövetett betörés elkövetésével gyanúsítják a nyomozók - áll a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A Bicskei Rendőrkapitányságra 2014. február 4-én érkezett bejelentés, mely szerint Bicskén az Apponyi úton található egyik családi házba betörtek és onnan ékszereket és fényképezőgépet loptak el.

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen indított büntetőeljárást. A nyomozás egy hónap alatt eredményt hozott és 2014. március 11-én a rendőrök elfogták V. Ferenc 41 éves, V. János 40 éves és N. Erzsébet 42 éves bicskei lakosokat. A nyomozók megállapították, hogy a tolvajok Bicskén és a környező településeken további hét családi házba is betörtek, és azokból is ékszereket, készpénzt és műszaki cikkeket loptak el.

Az előállítottakat lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

A nyomozók vizsgálják azt is, hogy a társaság tagjai más a környéken elkövetett bűncselekménnyel összefüggésbe hozhatók-e.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása