A Vajda János utcából próbálkoztak közvilágítási problémát jelezni, végül azt a választ kapták: adják be írásban, de az e-mail nem jó...  Pedig ilyen magas építményadónál, amit Tessely Zoltán szabadított Bicskére, illene figyelni a közvilágításra.   

Azt mondják szüleink, régen ez úgy ment, hogy az ember, ha kellett szólt Gyimesi Gábornak - Isten nyugosztalja! -, ő felment és megcsinálta. A mai Bicskén, a mai, önmagát polgárbarátnak hazudó Bicskén pedig húsz telefont kell lebonyolítani azért, hogy megint égjen egy lámpa. 

A Vajdában kettő nem ég. Olyan sötét tud lenni, mint éjjel a lefedett bödönben. Fotót lehetne előhívni. Vannak házak, ahol azért hagyják égve az udvari lámpát, hogy a vonatról jövőket segítsék.    

A kibővített titkárság helyett talán többet kellene foglalkozni ezekkel a kérdésekkel. Példát kellene venni olyan településekről, akiknek a hivatalos honlapján létezik egy konkrét kimaradó közvilágítást bejelentő rovat - mily meglepő? - Közvilágítás címmel. 

Hol van ilyen a www.bicske.hu esetén? Jobb felső sarokba tessék a bannert tenni.  

Más települések hivatalos honlapjukon minden elérhetőséget és minden infót megadnak az ott élőknek.

Bicskén, ahol a repibe és kabinettitkárba toljuk a pénzt, hogy több időnk legyen Csabdin élő polgármesterként elődünket gyalázgatni - talán ez is beleférne vagy ehhez hasonló: http://maglod.hu/index.php/polgarmesteri-hivatal/muszaki-es-beruhazasi-uegyek/1010-koezvilagitas-meghibasodasanak-bejelentese

Olvasóink írják, hogy a Bogya alsó része hetek óta tök sötét.

A Gárdonyiból jelezték, hogy a Csokonai-Gárdonyi sarok derékszögű, szűk és balesetveszélyes kanyarjánál nincs közvilágítás. Itt nem ég a Csokonai páros oldal felőli utolsó kettő és Gárdonyiban nem világít a harmadik.  

Olvasónk írja: "A bicskei Endresz György utcában sincs közvilágítás, teljes a sötétség. Nagyon kellemetlen. Szintén jelentve van és semmi, addig amíg baj nem lesz!"  

Ideje lenne rendet tenni. Rábízni mondjuk a "kabinettitkára" a közvilágítás ügyét. Végezzen valami jól láthatót.

És közhasznút.

   ia

    

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem akarok okoskodni,de én már jelentettem be közvil.problémát. Lehet hogy rossz ajtón kopogtatnak. Én az eon telefonszámát hívtam, és rögzítették a hibát.
süti beállítások módosítása