Milán pécsi útja

Címkék: rendőrség

2014.08.11. 10:59

milanka_1407746555.jpg_503x334

A 18 fehérvári nyomozóval, 40 járőrrel, 42 készenléti nyomozóval, 8 mélységi ellenőrzést végző rendőrrel és egy nyomkövető kutyával a négyéves Milán felkutatásán dolgozó FMRFK és a szülők is köszönik az olvasók közreműködését.

Milán a székesfehérvári buszpályaudvaron egy óvatlan pillanatban felült a pécsi buszra és egy ország kereste, amikor Pécsre érve a Volán Forgalmi Irodája jelezte a Fejér Megyei Rendőr Főkapitányságnak Milán Pécsre érkezésétEkkor a kisfiú arcképét faxon is elküldték Székesfehérvárról Pécsre az azonosítás érdekében. Eztán a rendőrök és a szülők Pécsre indultak Milánért, a nagy utazóért és hazahozták.  - derült ki a lapunkat tájékoztató Horváth Diána, az FMRFK sajtóügyeletesének szavaiból.

Mi csak annyit teszünk hozzá: nagyon jó, hogy ez lett a történet vége.  

 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása