A Bicskei Szó értesülése szerint a Bicskei TC vezetőedzője Gyimesi László labdarúgó lesz, a Budapesti Honvéd egykori játékosa. Kapusedző a nagynevű Gujdár Sándor válogatott kapus, azt hiszem, ott lesz a helyünk például Miklós Balázs edzésein.  Nagy Antal a Honvéd egykori játékosa szakmai segítője lesz Gyimesi Lászlónak.   

cimer.jpg

Vasárnap mindenki, akinek a szíve egy kicsit is BTC-s, jöjjön el a pályára a Bicske TC - Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő SE mérkőzésre ebéd után.  Nem lesz könnyű mérkőzés, ugyanis  a klubnál utánpótlás gondok léptek fel, melyek hozzájárultak ahhoz, hogy a Bicskei TC felnőtt csapata a megye I. osztályban a 16 helyen áll.  

A neves szakemberek négy hétig társadalmi munkában dolgoznak, azután az eredményesség alapján megint tárgyalnak a klubvezetéssel.    

Márton Imre szakosztályvezető visszatér posztjára, Sándor József Benedek pedig ismételten helyettesként dolgozik együtt Márton Imrével.  Földes Gábor az U 21-es korosztálynál marad továbbra is. Ágoston László sportpedagógus edző  pedig U7-U11-ben dolgozik a Bozsik programban. 

Az elnökség megköszöni Erdész Ferenc edző áldozatos munkáját, mert ő rengeteget dolgozott a BTC-ért  és életben tartotta azt.  

- Ha a mester úgy gondolja, hogy szerepet vállalna az utánpótlásban, akkor azt nagy öröm lenne, mert Erdész Ferenc tudása, felkészültsége és fanatizmusa páratlan. Írjuk le, amit mindenki tud: Pozsgai Misi, Balogh Kocka, Vörös Zoli, Vörös Robi, Horváth Peti, Oláh Kálmán játékosaink az ő ifjúsági csapatából nőttek ki és összefogta őket azon a híres Bicske 2 néven, amiből BTC lett. A szurkolók nevében is köszönjük Erdész Ferenc áldozatos munkáját - zárta mondandóját a szakosztályvezető.

Márton Imre, aki 1984-ben került a klubhoz serdülő játékosként, elmondta, hogy az elmúlt időszak arra figyelmezteti a BTC-t, hogy az utánpótlás háttérbe szorult és vissza kell csalni a gyerekeket és az ifjú felnőtteket mihozzánk, akikkel a klub építkezni tud. A BTC múltja is ebből ered. A 102 éves múlt is úgy kezdődött, hogy fiatalok közössége tenni akart. A szomszéd várak pályáiról, klubjaiból vissza kell hoznunk azokat, akik csalódtak bennünk.  Mindenkit vissza kell hoznunk, hogy jól működjünk - mondta Márton Imre.  

Hozzátesszük a nagy pillanatot:  2013-ban négy bicskei játékos a BTC történetében először U16-os válogatott keretbe kerültek. Ez Klopfer Endre és Földes Gábor munkájának volt köszönhető. Kissé szomorúbban jegyezzük meg, hogy a négy labdarúgó tehetség közül egy maradt nálunk. A Bicskei Szó mindig is szívesen írt a BTC életéről, akkor erről így adtunk hírt, és reméljük, születnek még hasonlók.   

- Jó munkát kívánunk a Bicskei Szó olvasói nevében. Hajrá BTC!  

 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kedves Cikkíró! A felsorolt labdarúgó nevek közül nem hiányzik valaki?????????????????????????????????????????????
Kedves Olvasó! A cikkben mint láthatja a szakosztályvezető példákat hozott nyilatkozatában - nyilvánvalóan a teljesség igénye nélkül. Regimentnyi tehetség kinevelése fűződik Erdész Ferenc nevéhez. Ha a teljesség igényével minden nevet felsorakoztató listát elküldi címünkre, közölni fogjuk. De egy szavába kerül és ha megírja nekünk az Ön szívéhez közel álló bicskei labdarúgó nevét, hát Isten engem úgy segéljen megkérdezem Imrétől, hogy mehet-e a név az általa sorolt listába és minden megoldódik :)
az a jo ha az ember jönne focizni se engedik...igaz imcsi??
süti beállítások módosítása