Fejér megye közútjain fokozott rendőri jelenlétre számíthatnak a közlekedők.
A 2014. október 2-án indított „Látni és látszani” elnevezésű kampány keretei között a rendőrök 2014. november 6-ától fokozott közúti ellenőrzést tartanak Fejér megye közútjain is. A rendőrség teljes körűen és kiemelten vizsgálja a személy-, illetve haszongépjárművek, a motorkerékpárok és kerékpárok világítását, láthatóságát, továbbá a vezetői engedélyben szereplő szemüveg és/vagy kontaktlencse viselését, illetve a tartalék szemüveg meglétét.
A kampány ideje alatt, 2014. december 12-ig a járművezetők továbbra is élhetnek az akcióhoz csatlakozott szervizekben járművük ingyenes átvizsgálásának lehetőségével, illetve az akcióhoz csatlakozott optikákban térítésmentesen ellenőriztethetik látásukat is.
A kampányban résztvevő szervizekről és optikusokról a www.latnieslatszani.hu weboldalon tájékozódhatnak.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása