Ha egyszer egy üzlet beindul

Címkék: tessely

2015.02.10. 15:43

Czéghér Ildikó cégvezetőről - édesapja a Kolozs megyei Buza község polgármestere -, Tessely Zoltán volt bicskei polgármester feleségéről is adatokat közöl a közpénzek körüli ügyek területén is tényfeltáró újságírással foglalkozó Átlátszó. 

    Czéghér Ildikó 1,5 évig volt Tiborcz Istvánék családi cégének, az ES Hungary Kft.-nek a tulajdonosa, 2013 óta operatív igazgató a Miniszterelnökséghez tartozó Széchenyi Programirodánál, amely a külföldi támogatások hatékonyabb lehívását és szétosztását szolgálja.

Összevetésképpen Tessely Zoltán volt az az önmagát római katolikus keresztényként meghatározó személyiség, aki Bicskén az évi 10 milliónál többe nem kerülő idősek és betegek ellátásra szolgáló, bentlakásos, korábban kifejezetten erre kiépült funkciót megszüntette Bicske városában    

Részletek....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása