Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság
A bicskei rendőrök befejezték a nyomozást az ellen a biztonsági őr ellen, aki televízió készülékeket és monitorokat lopott egy gyárból, amit hivatásszerűen őrzött - áll a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében. 

Mint arról korábban beszámoltunk a Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 47 éves felcsúti férfival szemben.

H. Zoltánt azzal gyanúsítják a nyomozók, hogy 2014. október 1-je és 2015. január 6-a között egy raktárából - aminek őrzését hivatásszerűen ő maga látta el – eltulajdonított négy nagy értékű televíziókészüléket és öt számítógép monitort. A nyomozás során a lopott és időközben értékesített televíziók közül kettőt megtaláltak és lefoglaltak a bicskei rendőrök, melyek így visszakerültek jogos tulajdonosukhoz.

A rendőrség a napokban befejezte a nyomozást és a keletkezett bűnügyi iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása