A húsvéti ünnepek alatt országosan, így a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területéhez tartozó közutakon is a forgalom növekedésével kell számolni.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2015. április 2. és április 6. között közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartanak, amely elsődlegesen az ittas állapotban és a vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt történő járművezetés visszaszorítására, az agresszív, szabályszegő járművezetők forgalomból történő kiszűrésére, valamint a passzív biztonsági eszközök használatának ellenőrzésére irányul. Az ellenőrzés a gépjárművezetők mellett kiterjed a közúti közlekedésben résztvevő kerékpárosokra is.

 

A rendőrök kiemelt figyelmet fordítanak a zavartalan közlekedés biztosítására.

 

A rendőrség mindent megtesz annak érdekében, hogy a közúti ellenőrzés az állampolgárokat ne zavarja, célja kizárólag a jogsértő cselekmények megelőzése, kiszűrése, illetve megakadályozása.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása