A Bicskei Rendőrkapitányságra 2015. április 27-én délelőtt érkezett bejelentés arról, hogy egy helyi nagyáruházból két ismeretlen fiatal három darab mobiltelefont lopott el, majd egyikük délután visszatért az áruházba és további három táblagépet is eltulajdonított.

A nyomozók azonosították és 2015. április 29-én délután elfogták, majd a helyi rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalkorúakat. A két 16 éves helyi fiút lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a rendőrök. A megtartott házkutatások során egyikük lakóhelyén két ellopott telefont lefoglaltak a nyomozók - írja az FMRFK közleménye. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása