A bicskei rendőrök vádemelést javasolnak azzal a 16 éves fiúval szemben, aki egy bolt kirakatüvegét rongálta meg.

 

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy helyi fiatalkorúval szemben.

 

A rendelkezésre álló adatok alapján a 16 éves fiú 2015. július 4-én hajnalban fém hulladéktárolóval törte be egy bicskei üzlet kirakatüvegét. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeképpen azonosították az elkövetőt, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A fiatalkorú beismerte a bűncselekmény elkövetését, amelyet elmondása szerint azért tett, mert feldühítette egy ismerőse.

 

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a napokban befejezte a nyomozást és az eljárás során keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek - adja hírül az FM RFK.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása