Látni és látszani

Címkék: rendőrség

2015.10.21. 15:07

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága ez évben negyedszer csatlakozott az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság „Látni és látszani” kampányhoz, amiben 10 járműszerviz és 5 optikus vesz részt a megyében.

A 2015. október 1-jén indított kampány keretei között a személy-, és tehergépkocsik, valamint motorkerékpárok vezetői ingyenesen élhetnek azzal a lehetőséggel, hogy az akcióhoz csatlakozó szervizekben járművük világítóberendezéseit szakemberek átvizsgálják. A kampányban optikusok is részt vesznek, akik térítésmentes látásellenőrzéssel, továbbá hasznos tanácsokkal várják a járművezetőket. A gépjárművek vizsgálatára magánszemélyek és cégek egyaránt jelentkezhetnek. Ezen szolgáltatások igénybevétele 2015. december 10-ig biztosított.

A kampány keretében, 2015. novemberében a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai célirányosan ellenőrizni fogják a személy-, illetve haszongépjárművek, a motorkerékpárok és kerékpárok világítását, láthatóságát.

A kampánnyal kapcsolatos információkról, valamint a résztvevő szervizekről és optikusokról a www.latnieslatszani.hu weboldalon tájékozódhatnak. FM RFK 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása