Néhány bicskei titkos meggyőződése, hogy a csau-barokk Bicske vasútállomás rendbetétele, napjainkhoz méltóvá tétele lehet a miniszterelnöki kisvasútálom bátran jónak nevezhető áthatása Bicske Járási Székhelyre EU-s pályázati forrásból. Amikor a kisvasútról megjöttek az első hírek, többen már akkor reménykedni kezdtünk imigyen: ha oda kisvasút jelentősnek nevezhető forgalom nélkül, akkor ide a Budapest-Bécs vonalon európai pályázati forrásból, de a mi vasútállomásunk sem maradhat így, hiszen ez a kettő hogy nézne már így ki egymás mellett? A gyalogos felüljáróval is lesz valami, talán bányadepó sem fér oda többet - bicskeiek otthonával szembe -, talán még aluljáró is kiépül, ami járművek számára összeköti a Szent István utat és a Csákvárit.  

Az alábbiak eredetije a www.bicske.hu oldalon található....

A Fejér Megyei Kormányhivatal az útépítési eljárásban helyszíni szemlét és közmeghallgatást tart 2016. január 28-án csütörtökön - 10 órakor. Találkozás a Polgármesteri Hivatal dísztermében. 

kormanyhivatalvasi.jpg

 

 

 

korm2.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása