Dr. Balázs Sándor r. alezredes a rendőrkapitányság 2015. évben végzett tevékenységét értékelte.

A kapitányságvezető 2016. február 19-én ünnepi állománygyűlés keretei között értékelte az elmúlt évet. Kiemelte, hogy a bicskei rendőrök nagy kihívásokkal néztek szembe az elmúlt esztendő során, azonban derekasan helytálltak, amelyet bizonyít, hogy a kapitányság illetékességi területén az elkövetett bűncselekmények száma csökkent és a felderítési eredmények is javulást mutattak.

Hangsúlyozta, hogy a kiemelt bűncselekményi kategóriákban szintén javuló tendenciák mutatkoztak, rablás bűncselekmény a 2015. évben nem történt, a betöréses lopások és rongálások felderítésében komoly eredményeket értek el.

A rendőrkapitány az önkormányzatokkal, a polgárőrségekkel és állampolgárokkal történő kapcsolattartást kiválónak minősítette.

A kapitányságvezető felhívta az állomány figyelmét, hogy a 2016. évben végzett rendőri munkát akkor tekinti igazán eredményesnek, ha a bűncselekményeket nem csak felderíteni, hanem megelőzni is sikerül. Dr. Balázs Sándor r. alezredes hangsúlyozta az állomány közterületi jelenlétének fontosságát, a rendőröktől kulturált, állampolgárbarát, ugyanakkor határozott intézkedést vár el. 

Dr. Varga Péter r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány köszönetét fejezte ki a bicskei rendőrök munkájáért és családtagjaik támogatásáért. Teljesítményüket kiválóra értékelte. A jövőre nézve az elért célok megtartását határozta meg, mint fogalmazott a jó eredmény megtartása sokkal nagyobb erőfeszítést igényel, mint annak elérése - olvasható a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében. 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása